Pratik Bilgiler - Öz ankara Tuz
0312 349 28 88
enver@ozankaratuz.com.tr
İçeriğe git
Ana menü:
×
Ana Sayfa
Hakkımızda
Ürünler
Tuz Nedir ?
Pratik Bilgiler
Bize Ulaşın
PRATİK BİLGİLER / TUZ KULLANIMINA YÖNELİK FAYDALI BİLGİLER
• Buzdolabınızın daha iyi soğutmasını istiyorsanız, nemi çekmesi için bir kabın içine tuz doldurup koyun.
• Buzluktan çıkan etin buzlarının çabuk çözülmesi için tuzlu soğuk suda bekletin.
• Sürahinizin dibi kir tutmuşsa, içine bir avuç tuz ve sirke koyup çalkalayın.
• Kızartma yaparken yağın sıçramasını önlemek için yağ ısınmadan tavaya bir tutam tuz serpin.
• Ekmekleriniz küflenmesini önlemek için ekmek kutusuna biraz tuz koyun.
• Yemek, yağ, meyve suyu ve şarap gibi lekeler, henüz tazeyken üstünü kaplayacak kadar tuz dökün.
• Elinizdeki sarmısak, soğan ve balık kokusunun gitmesi için avucunuza biraz tuz alıp ovalayın. Sonra da sabunlu suyla yıkayın.
• Soyulmuş patatesleri kararmadan saklamak için, tuzlu suda bekletin.
• Daha iyi temizlemek ve kötü kokuları gidermek için lavabonuzu kaya tuzuyla bastırarak silin.
• Matlaşmış halı ve kilimlerinizin eski parlak ve canlı renklerine kavuşması için çok tuzlu suya batırıp sıktığınız bezle silin.
• Yeni süpürgenizin daha dayanıklı olması için ilk kez kullanmadan önce tuzlu suda bir süre bekletin.
• Daha etkili ve çabuk temizlemek için sebzelerinizi tuzlu suda yıkamayı alışkanlık haline getirin.
• Renkli perdelerinizin ve yıkanabilir fiber halılarınızın daha parlak görünmeleri için tuzlu suyla yıkayın.
• Hamur işlerinin daha gevrek olması için tuz katın.
• Yumurtaların kolay soyulması için tuzlu suda haşlayın.
2018 Tüm Hakları Sahiptir.
Sofra Tuzu
Karıncabaşı Tuz
Pudra Tuzu
Rafine Tablet Tuz
Kaya Tuzu
Kaya Tuzu Lambası
Göl Tuzu
Salamura Tuz
Başpınar Mah. Orhan Kemal Cad. 1195. cad. No: 4/A-B Altındağ / ANKARA
0312 349 28 88
enver@ozankaratuz.com.tr
............................................................
Ana Sayfa
|
Hakkımızda
|
Ürünler
|
Tuz Nedir ?
|
Pratik Bilgiler
|
Bize Ulaşın
|
Genel Site Haritası
Tasarım Uygulama : Öz Ankara Tuz Adına Kayıtlıdır.
İçeriğe dön
|
Ana menüye dön
Bu web sitesini kullanmak için JavaScript'i etkinleştirmeniz gerekir.